Over Beautysalon C

Naar de schoonheidsspecialiste gaan is een verwenmoment voor u zelf en dat verdient iedereen. Laat u verrassen door de heerlijke producten en behandelingen van Clarins met een kleine touch van mij.

Ik zal ook nog iets over mijzelf vertellen, dan kunnen we alvast een beetje kennismaken. Mijn naam is Carien en ik ben 21 jaar. Samen met mijn vriend en onze katten woon ik in Ter Apelkanaal. 3 jaar geleden ben ik afgestudeerd voor schoonheidsspecialiste en nu heb ik de kans gekregen om deze prachtige salon te runnen in Groningen. Ik vind het belangrijk dat ieder zijn eigen behandeling krijgt, iedereen heeft immers een andere huid. Ik ben perfectionistisch en streef naar het beste resultaat.

Over Clarins

Bij Clarins vormt De Clarins Touch de basis van alle professionele behandelingen. Het is een speciale massage die in 1954 in Parijs werd ontwikkeld door Jacques Courtin-Clarins.

Deze unieke professionele massagementhode maakt gebuirk van verschillende soorten handbewegingen. Tijdens de behandelingen worden verschillende massagetechnieken gebruikt om het lymfesysteem en de bloedcirculatie te stimuleren, de integeriteit en de gezondheid van de huid goed te bewaren en de natuurlijke energiebalans in lichaam en geest te behouden.

Door De Clarins Touch te combineren met de meest pure planten extracten en aromatische olien heeft Clarins een unieke manier van behandelingen ontwikkeld.


‘Een zintuigelijke ervaring die zich richt op de manier waarop u zich ziet en voelt’